home

Over ons

Over ons

Villa Trèpetie is gestart in 2002 in een piepklein 17e eeuws pandje op de Rechtstraat in Maastricht.
Vandaar de naam, een fonetisch samenvoegsel van de Franse woorden très (zeer) en petit (klein).
Vrij snel al te klein en ben ik, Renate Souren, na een korte tussenstop op de Hoogbrugstraat, uiteindelijk op het huidige adres in de Rechtstraat beland.

Inmiddels is de Villa al lang niet meer 'très petit' maar uitgegroeid tot een toonaangevende, stijlvolle, tot ver over de landsgrenzen bekende interieurzaak met een uitgebreid assortiment aan woonartikelen, zoals handbeschilderde serviezen, binnen- en buitenverlichting, meubels, en veel leuke en speciale woonaccessoires en meer..

Met een passie voor interieur ben ik mijn winkel begonnen en nog steeds, als ik een van 'mijn' meubels mag plaatsen bij een klant, ben ik verheugd over het resultaat en hoe 'mijn' meubel tot z'n recht komt!
Veel van mijn meubels bezorg ik zelf en daardoor doe ik regelmatig een 'rondje NL'. Zo kom ik in diverse huizen en voor mij is dat ook een extra, want zo kan ik binnenkijken in zo enorm veel leuke woningen en vaak blijft het niet bij die ene kast maar kijk ik mee en geef advies. En zij komen terug... ik herken mijn klanten niet altijd meteen, maar de verhalen en de meubels blijven wel hangen.

Mijn team/villafamily: In deze inmiddels 19 jaar heb ik echt fijne medewerkers gehad die niet alleen meehielpen maar ook meedachten en dat doen ze nog steeds! Uiteraard niet meer met zoveel input als destijds omdat ook zij nu veelal druk zijn met baan en/of gezin combineren. Maar de naam Villafamily zegt genoeg.
Momenteel doe ik t in mn eentje. Dat is minder gezellig maar prima te doen. Gezellig maken jullie het, de bezoekers aan mijn winkel. En ik amuseer me altijd met het sfeervol stylen van de zaak.
© 2024 - pinsite.nl - sitemap - privacystatement/AVG
 

Op de hoogte blijven van Villa Trepetie?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

[x] dit niet meer tonen